A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Gymbeam repceolaj főzőspray 200 ml

Cikkszám: 8241T
Vonalkód: 8586022216138
Gyártó: Gymbeam

Gymbeam repceolaj főzőspray 200 ml

Repceolaj főzőspray egészséges növényi zsírokat tartalmaz, és kiválóan alkalmas zöldségek, húsok és tofu pirításához, valamint sütéshez. Praktikus spray formájában kapható, ami megkönnyíti az olaj adagolását. Így mindig tudod szabályozni a főzés során felhasznált mennyiséget. Ez például akkor hasznos, ha fogyókúrázol.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2023. december 05.

Leírás és Paraméterek

Gymbeam repceolaj főzőspray 200 ml

Repceolaj főzőspray - az egészséges zsírok forrása, amely megkönnyíti az egyenletes felvitelt és a felhasznált mennyiség szabályozását

Repceolaj főzőspray kiválóan alkalmas hideg és meleg konyhai receptek elkészítéséhez, és praktikus adagolást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy mindig tudod szabályozni a felhasznált zsír mennyiségét. Ráadásul a telítetlen zsíroknak is nagyszerű forrása. Ha ezzel helyettesíted a telített zsírokat az étrendedben, hozzájárulhatsz a vér optimális koleszterinszintjének fenntartásához.

A repceolajat például használhatod péksüteményekhez, bagett sütésekor, salátákhoz és sok más hideg ételhez. Sütés nélküli desszertek készítésekor is jól jön, mivel a sütőformára is ráfújhatod, hogy semmi ne tapadjon rá. Ennek az olajnak viszonylag magas a füstpontja, ezért jól jön még a forró konyhai recepteknél is. A mindennapi sütéshez, pirításhoz és más típusú főzéshez is tökéletesen használható. Nyugodtan használd serpenyőn, tepsiben, sütőformában stb.

Ennek a főzőspray-nek a flakonja rendkívül praktikus mindazok számára, akik szeretnék ellenőrizni a felhasznált zsír mennyiségét. Megkönnyíti, hogy kis mennyiségű olajat vigyél fel a serpenyőre, amely vékony réteget képez a felületen. Ezáltal az ételek szinte soha nem ragadnak a serpenyőhöz, edényhez vagy tepsihez. A spray használatának másik előnye, hogy csak kis mennyiségű olajat használsz fel egyszerre, és így elkerülheted a napi kalóriabevitel jelentős növekedését.

Repceolaj főzőspray ezért a konyhai felszerelés nélkülözhetetlen része mindazok számára, akik igyekeznek egészségesen táplálkoznifogyni, és szeretnék csökkenteni a nap folyamán kapott energia mennyiségét. A sportolók is gyakran használják verseny előtti diétákban, ahol minden gramm extra makrotápanyag számít. Ideális tehát minden olyan ember számára, aki szeret főzni és egészséges ételeket szeretne készíteni, és mindig ellenőrzés alatt szeretné tartani a felhasznált zsír mennyiségét.

A Repceolaj spray előnyei

  • jótékony zsírok kiváló minőségű forrása
  • praktikus spray formájában kapható
  • megkönnyíti az olajréteg egyenletes felvitelét
  • a felhasznált mennyiség könnyen ellenőrizhető
  • egészséges telítetlen zsírokat tartalmaz
  • segíthet fenntartani a vér optimális koleszterinszintjét, ha az étrendben található telített zsírok helyettesítőjeként használják
  • édes és sós ételekhez egyaránt alkalmas

Összetevők: Repceolaj

Használat előtt jól rázza fel, és kb. 10 cm távolságból permetezze hideg serpenyőre vagy ételre.

Figyelmeztetés:

Gyúlékony. A flakon nyomás alatt van. Ne tegye ki napfénynek vagy 50 °C feletti hőmérsékletnek. Ne dobja tűzbe. Ne permetezzen forró felületre vagy nyílt láng közelében. Hőtől védett helyen tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó. Nem kerülhet a szembe. A flakont még használat után se szúrja át és ne égesse meg.