A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Dr. Chen Ferro komplex vas kapszula 30DB

Cikkszám: DC62
Vonalkód: 5999883802793
Gyártó: Dr. Chen

Dr. Chen Ferro komplex vas kapszula 30DB

Napi 2 kapszula bevételével segítheti test számára nékülőzhetetlen vérképzést és elősegítheti az oxigén hatékony szállítását a szervezetében.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2024. április 17.

Leírás és Paraméterek

Dr. Chen Ferro komplex vas kapszula 30DB

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal.
Szervezetünk egyik legfontosabb eleme a vérképzésben a vas. A természetes vasat az emberi szervezet könnyebben hasznosítja. A megfelelő vasbevitel
szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet. 

A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt-képzésben, így a vérképzésben. 
A réz részt vesz a szervezet vasszállításában. 
A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény, mint például a fafülgomba és a jujubagyümölcs használata régóta ismert a hagyományos orvoslásban a vérképzés támogatására.

A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra.

Összetevők: 1 kapszulára fafül gomba kivonat, jujuba gyümölcs őrlemény, zselatin, vas-fumarát, C-vitamin, réz-szulfát, folsav, B12-vitamin. 
Hatóanyag 2x1 kapszulában: C-vitamin 80 mg (RDA 100), folsav 400µg (RDA 200), B12-vitamin 5 µg (RDA 200), vas 28,02 mg (RDA 200), réz 2,4 mg (RDA 240) 

Ajánlott adagolás: napi kétszer

Kiszerelés: 30 db kapszula